Contact

Sportovní, Benešov
GPS: 49,77744822°N 14,69840779°E Minute GPS format
 
 

Equipment

Gastronomy:

refreshments
Additional equipment:
Rope park fitness swimming pool volleyball athletics soccer dětské hřiště

Nearest services

Sportovní zařízení Atletický stadion - Benešov

Atletický stadion

Atletický ovál 400m se 6 drahami a stanovištěmi technických disciplín, jako je skok do dálky, skok do výšky, hod koulí, hod oštěpem, hod diskem. Plnohodnotné travnaté fotbalové a rugbyové hřiště uvnitř oválu.

 

Sportovní zařízení Dětské dopravní hřiště  - (Městská sportovní zařízení) - Benešov

Dětské dopravní hřiště

Děti jsou nejvíce ohrožení účastníci silničního provozu. Pro řidiče jsou lehce přehlédnutelní, zvlášť když přecházejí silnici nebo jedou na kolech. Proto je důležité, aby děti těmto nebezpečným situacím předcházely a osvojily si odhad. Toto je nyní možné na dopravním hřišti v Benešově.

Vstup zdarma. Půjčovné kola, koloběžky či motokáry 20,- / 20min

 

Sportovní zařízení Přírodní koupaliště na Sladovce - Benešov

Přírodní koupaliště na Sladovce

Koupaliště o velikosti 36 x 125 m nabízí přírodní koupání s udržovanými okolními travnatými plochami, kde naleznete pro větší pohodlí dřevěná lehátka, sprchy pro osvěžení, převlékárny, pískoviště, občerstvit se můžete v místní restauraci. Využít zde můžete také volejbalové hřiště nebo hřiště na pétanque.

 

Sportovní zařízení Pumptracková dráha - Benešov

Pumptracková dráha

Pumptrack je nový typ zábavného sportoviště pro širokou veřejnost. Přesně tvarované vlny a klopené zatáčky umožňují při správných pohybech těla jízdu na kole bez šlapání. Asfaltový pumptrack je taktéž určen pro skateboard, longboard, inline brusle, koloběžky a svou sekci na pumptracku vždy najdou i nejmenší děti na dětských odrážedlech.

 

Sportovní zařízení Workoutové a parkurové hřiště  - (Městská sportovní zařízení) - Benešov

Workoutové a parkurové hřiště

Workoutové hřiště v areálu Sladovka u Benešovského potoka nedaleko zimního stadionu je největší podobné sportoviště na světě. Hřiště se rozkládá na 700 metrech čtverečních. Jde o jakousi venkovní posilovnu, která má navíc i parkurovou část.